Aarhusvinduet ApS forhandler Ideal Combi

Ideal Combi i Hurup

Aarhusvinduet ApS er stolt af at forhandle vinduer og døre fra den nordjyske vinduesfabrik Ideal Combi i Hurup. Vi har handlet med Ideal Combi’s produkter i ca 10 år og har derfor et indgående kendskab til alle deres produkter.
Udover at Ideal Combi’s vinduer og døre er af høj kvalitet, er det også vigtigt for os, at Ideal Combi overholder leveringstider og ikke mindst at reklamationer tages alvorligt og rettes.

Ideal Combi’s vinduer er bedst

Vi mener Ideal Combi er Danmark’s bedste producent af vinduer og døre i både ren træ og træ/aluminium.
Vinduer og døre i træ fra Ideal Combi har landets højeste kerneandel – minimum 96%.
Kerneandelen i træet er den vigtigste faktor for holdbarheden af et trævindue.
Alle glaslister er desuden i Aluminium (malet i samme farve som resten af vinduet). Det betyder at det er nemt at ”klikke” glaslisterne af og på når vinduet skal males. Normalt fremstiller producenterne kun den nederste glasliste i aluminium.

Disse klassiske trævinduer fra Ideal Combi hedder Combi Natura

Sammenlign IdealCombi med billige produkter

Er du fristet til at købe et billigt vindue i stedet for IdealCombi, så se først vores sammenligning mellem IdealCombi og Rationel her.

Ideal Combi har udviklet 4 slags træ/alu vinduer

1. Træ-alu vinduer udviklet til renovering af almindeligt byggeri:
Den mest almindelige type vindue, der ser ud som et almindeligt nutidigt trævindue. Det er de samme typer vinduer som der fremstilles i træ. Produktet har i de sidste 2 år gennemgået en større udvikling, så de nye energikrav opfyldes.

Dette vindue har et meget flot design og du skal tæt på for at se forskel på dette vindue og et rent trævindue. Denne type vindue kaldes: Combi Frame.

Besøg Ideal Combi’s hjemmeside
2. Træ-alu vinduer udviklet specielt til nybyggeri:
Denne type er i design og konstruktion bedst kendt som et velfac vindue (vær opmærksom på at velfac ikke er typebetegnelse på et vindue, men derimod navnet på en producent).

Kendetegnet for denne type vinduer, er de slanke profiler, der er designet til at lukke mest muligt lys ind i rummet (der er ingen synlig karm set udefra). Denne type træ-alu vinduer bruges meget hvor man ønsker store glaspartier. Denne type vindue kaldes: Combi Futura.

3. Træ-alu vinduer udviklet til bevaringsværdige bygninger:
Dette vindue har meget tynde sprosser (19 mm). Glasset sidder meget fremtrukket i rammen og der er brugt en hvid silikone til fugningen, så det ligner en gammeldags kitfals mest mulig.
Vinduet kan nu fremstilles med 3-lags glas. Dette giver en meget lav u-værdi og dermed en lavere varmeregning.

Selvom vinduet er udviklet til bevaringsværdige bygninger, er der forskellige regler fra kommune til kommune. Kontakt din kommunes byggetekniske forvaltning hvis dit hus er klassificeret som bevaringsværdigt. Kommunernes arkitekter er generelt ikke glade for kombinationen af træ-alu til bevaringsværdige bygninger, men de fleste arkitekter ved ikke at disse vinduer og døre eksisterer.

Ideal Combi er den eneste producent af dette vindue. Typen kaldes: Combi Nation.

4. Træ-alu vinduer der er indadgående:
Du kender sikkert disse vinduer og døre fra Hoteller – oftest fremstillet i plastik.
Typebetegnelsen er dreje-kip. Produktet fremstilles enten som Combi Frame eller Combi Nation og kaldes Combi Contura.