Kundecitater / Referencer

Hvordan er vi at handle med?

Læs hvad vores kunder skriver…

Morten Steenstrup, “Mølleejer”.

”Jeg er den lykkelige ejer af en gammel vindmølle og da de gamle trævinduer skulle skiftes ud var jeg på jagt efter noget der kunne passe i en 15o år gammel bygning uden at se for ”påklistret” ud. Desuden var jeg ikke meget for at skulle male vinduer i 10 meters højde hver andet år. Valget faldt på IdealCombi med alu udenpå og træ indvendigt og Aarhusvinduet ApS satte dem i den lidt skæve mølle så det ser ud som de altid har siddet der. Og det er stadig en fornøjelse at pudse dem…”

Familie Holm/Mikkelsen, Jyllandsallé, Århus.

”Aarhusvinduet ApS, der har leveret et større parti vinduer og døre til os, har på alle måder været et behageligt bekendtskab. Alle aftaler blev overholdt. Prisen blev som forventet. Håndværkerne dukkede op på det tidspunkt, de havde bebudet. Og arbejdet blev gennemført til punkt og prikke. Ydermere kunne vi glæde os over, at der ikke var en ridse i tapetet, ingen ødelagte fliser og næsten ingen snavs, da de var færdige. Vi kan kun anbefale andre at benytte sig af Aarhusvinduet ApS’ arbejde.”

Dorthe og Michael Jensen, Århus V.

”Vi vil gerne sige tak for Jeres arbejde ifm med udskiftning af vinduer og døre i vores hus. I har på alle måder været et behageligt bekendtskab. Alle aftaler blev overholdt. Og arbejdet blev gennemført til punkt og prikke. Ydermere kunne vi glæde os over, at når arbejdsdagen var omme, kunne man stort se ikke se at I havde været der. Så meget gjorde I ud af oprydningen. Vi kan kun anbefale andre at benytte sig af Aarhusvinduet ApS.”

Steen Andersen og Lena Høgh,  Aarhus.

”Da vi købte nyt hus i Finnebyen og hurtigt konstaterede, at vinduerne skulle skiftes, kontaktede vi “Aarhusvinduet ApS”. Vores forespørgsel var ikke helt almindelig, for vi skulle ikke bare have nye vinduer, men de skulle genskabes til at ligne de oprindelige vinduer, vi har i de gamle træhuse i Finnebyen. Men det var overhovedet ikke noget problem! De kom til den aftalte tid, kompetente og med måle- og tommestokke målte de hurtigt op, hvad vi skulle bruge. “Aarhusvinduet ApS” arbejdede kvalificeret og målrettet, indtil de var færdige, og vi glade og tilfredse kunne betragte det færdige resultat, som vi desuden har fået megen ros for at naboer, venner og bekendte.”

Lena og Ejnar Kjær, Sigsgårdsvej Gl.Skørping.

”Vi er meget tilfredse med vores valg af leverandør idet leveringstiden blev overholdt, megen fin rådgivning og både vinduer og døre er pæne og funktionelle. Vi vil gerne anbefale Aarhusvinduet ApS.”

Ajaja Bastiansen og Ulrik Wolff, Risskov.

”Folk der kommer forbi og ser vore vinduer, siger samstemmende, at vi har flotte trævinduer. Og vinduerne ser faktisk ud som rigtige trævinduer på grund af en forsænkning i alurammen, der giver indtryk af en glasliste. Den indvendige finish er helt i top og klæder virkelig rummene. Vi været mere end tilfredse med den gode rådgivning samt sobre og professionelle hjælp, vi har fået af Aarhusvinduet.”